Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gamlestaden FF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Träningsmatcher Seniorer Göteborg Vår

Match

Gamlestaden FF (D6H)

6 - 4
Gamlestadsvallen 1 Gräs
5 augusti 2017
14:00

Syrianska/Arameiska Föreningen Göteborg(D6H)

Referat

Seger i genrepet

Andra matchen på tre dagar. Gamlestaden hade antingen hybris eller så var matchsuget för stort. Några spelare tillkom till den här matchen vilket gjorde att vi kunde göra lite nödvändigt roterande.
Danne stod i mål. Till vänster i backlinjen lirade Hadd, Omar och Danny, som var dom två mest slitna spelarna efter torsdagens match började som mittbackar och John var tänkt som högerback, men en infektion i foten omöjliggjorde spel och därmed så har John fortfarande inte debuterat i GaFF. Istället så klev Glenn in på högerbacken.
På mitten spelade Kevin bakom Hoang och Erik. Till vänster i anfallet spelade Adam och till höger Dennis. Centralt startade den forne Syrianskaspelaren Tobbe Bui.
På bänken började Tuan, Robin och Senad.

Det blåste väldigt mycket och vi började spela i motvind. Även om vi tog tag i spelet i början, så var det svårt att lira i djupled och Syrianska kunde slå långa bollar på deras stora stjärna Yildirim. Dom tar också ledningen på en sådan boll, då vi står och sover i backlinjen och Yildirim stöter in 0-1!
Vi rullar mycket boll, men det går långsamt och är lite uddlöst. Lite många touch och vi fastnar ofta på bollen. Dessutom så är vi lite slarviga och avslutar inte anfallen vilket ger Syrianska möjlighet att kontra.
Farligaste chanserna skapas på fasta situationer. Kvitteringen kommer dock när Erik spelar fram Tobbe som enkelt stöter in 1-1! Publiken tittade med spänning på Bui för att se om han skulle fira mot sitt gamla lag. Tobbe sliter av sig tröjan, spänner musklerna, hoppar upp i luften och gör en Brolinare, kastar sig med huvudet före och gör Sälen, kör ett par höga knän och avslutar med kissande hunden. Typ.
Minutrarna efter så tappar vi boll på mitten och Syrianskaspelaren siktar och skjuter in 1-2!
Yildirim gör sen iskallt mål igen, 1-3!
Strax efteråt så blir Yildirim utvisad efter att ha fått sitt andra gula då han armbågade Kevin, och därmed blev publiken snuvade på hans fortsatta konster.
Vi gör ett par byten i paus då Tuan och Robin byts in och bestämmer oss för att pressa högt då vi är en man mer och Syrianska börjar bli trötta. Dessutom så vill vi höja passningstempot.
Vi gör också 2-3! 3-3! och 4-3! Lite oklart vilket mål som var vilket, men Robin, som kommer in i paus visar att målformen är god och gör riktiga målskyttsmål eller "sketmål" som vissa kallar det. Detta är något vi saknat så det är välkommet. Undantaget är dock Omars frispark, där Robin når högst och nicklobbar bollen i bortre. Kan Forsberg nicka, verkar vara frågan som både publik och lagkamrater ställer sig? Svar ja.
Omar får gå ut med en fotskada och höstpremiären är i fara.
En Syrianskaspelare får kramp och dom spelar stundtals med 9 man. Lite trist. Trots detta så lyckas Syrianska kontra in en boll, 4-4!
Vi gör dock 5-4!Där punkteras matchen och en Syrianskaspelare går bananas och skriker på sina lagkamrater att dom ska sluta skratta och sparkar ner ett sopkärl.
Vi gör också 6-4! Tobbe och Robin gör 3 mål var! Robin vill dock göra fler och tycker att han får för lite boll trots att han får 10 ggr mer boll än övriga.
Bra för Tobbe och Robin att få måla för självförtroendet. Hoang kunde spela utan smärta och vi fick en match till i benen i våra match(och träning)otränade kroppar. Bredden känns bättre även om skador som vanligt oroar.
Framförallt så vinner vi denna rätt så bedrövliga tillställning.
Nu ser vi framemot höstens bataljer!

Matchens GaFFlar: Robin, Tobbe, Erik
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Robin Forsberg 1 3 1 0 0 0
Tobias Bui 1 3 0 0 0 0
Erik Reinli 1 0 1 0 0 0
Glenn von Beetzen 1 0 1 0 0 0
Omar Omeirat 1 0 1 0 0 0
Adam Prytz 1 0 0 0 0 0
Danny Jay Höglund 1 0 0 1 0 0
Dennis Lai 1 0 0 0 0 0
Hoang Pham 1 0 0 0 0 0
Kevin-Lee Field Höglund 1 0 0 1 0 0
Sebastian Hadd 1 0 0 0 0 0
Vincent Tuan 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Daniel Österberg 1 0 0 0 4 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng